logo final

top1

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Συλλόγου «ΠΑΡΙΩΝ_ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΝ Ή ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ», και όλα τα μέλη  του, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το θάνατο, του αγαπημένου γιατρού και μέλους του Συλλόγου μας , Νικολάου Πούλιου. 

 Άνθρωπος με ήθος, έντιμος, που υπηρέτησε το λειτούργημα της ιατρικής με συνέπεια και αφοσίωση, αναδεικνύοντας ένα νέο τρόπο συμπεριφοράς απέναντι στους ασθενείς με την αμεσότητα, την ευγένεια, την οικειότητα και τον ανθρωπισμό του.

Η πρώτη και μεγάλη  του αγάπη του ήταν  το νησί μας, η Πάρος και η ιδιαίτερη πατρίδα του η Μάρπησσα, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε . Αγνή, εμφανής, άδολη, απέραντη. Το μεράκι του για τον τόπο μας , τον έταξε να την προσέχει και να την διαφημίζει παντού. 

Η αγάπη του επίσης  για την   Ορθοδοξία, την τοπική μας εκκλησία, τις θρησκευτικές παραδόσεις, ήταν έκδηλη, σε κάθε του βήμα.

Υπήρξε μέλος του Συλλόγου «Παρίων-Αντιπαρίων ή Εκατονταπυλιανή» και Πρόεδρος της  Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων Αθήνας «ΟΠΑΣ», όχι τυπικά ,αλλά ουσιαστικά.

 Συνέγραψε πολλά άρθρα, ήταν συντάκτης επιστολών σε διαφόρους φορείς και συμμετείχε σ όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.

 Ήταν ενεργός πολίτης με την πρώτη και ουσιαστική έννοια του όρου.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. 

Το  Δ.Σ 
Του Συλλόγου Παρίων-Αντιπαρίων 
«Η ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ»