logo final

top1

Κλασική Μουσική στο Νησί (φωτογραφίες)

Μια μοναδική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι μπόρεσαν να παρευρεθούν στην συναυλία στις 8 Σεπτεμβρίου στο προαύλιο της Εκατονταπυλιανής του πάνσεπτου αυτού προσκυνήματος του υπέροχου αυτού μνημείου, που εδώ και 17 αιώνες θησαυρίζει ουράνιες εμπειρίες στην καρδιά κάθε Πάριου και Αντιπάριου αλλά και ολόκληρης της χριστιανοσύνης απανταχού την οικουμένη. Ένα αίσθημα κατάνυξης κυριαρχούσε στο πλήθος όσο μέλη της Κρατικής Ορχήστρας αθηνών έδιναν το ρυθμό με εξαίσιες μελωδίες και μουσικές Ελλήνων και ξένων συνθετών.
Στόχος του Συλλόγου Παρίων Αντιπαρίων "Η Εκατονταπυλιανή" που διοργάνωσε την εκδήλωση είναι να αναδείξει το μνημείο και να ενισχύσει την παρουσία του σε εναλλακτικούς χώρους, όπου το κοινό μπορεί να βιώσει μια διαφορετική μουσική εμπειρία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς, χωρίς τη συνδρομή των οποίων θα ήταν αδύνατη η Διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε και το κοινό της Πάρου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την επίτευξη του φιλανθρωπικού σκοπού της εκδήλωσης.

FB IMG 1693911835715
IMG 20230920 WA0001